2021-08-15 08:11:13• hírek • közlemény

Kisbútorfestő műhelymunka a Partiumi Magyar Napokon!

Egy ideje kacérkodik a bútorfestéssel, de még nem mert belevágni? Akad otthon olyan darab, szék, asztalka, éjjeliszekrény vagy éppen fogas, ami megérdemelné, hogy új fényben ragyogjon? Az idei Partiumi Magyar Napok keretében most olyan kisbútorfestő műhelymunkára várnak minden érdeklődőt, ahol átfesthetik kedvenc bútordarabjukat, miközben megismerkednek a bútorfestés alapjaival, apró trükkjeivel.

 

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés, SZÁMIT (Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács) és a Cochet Home Decor szervezésében augusztus 22-én déli tizenkettőtől rendezik meg a workshopot a Kossuth-kertben, melyre olyan kreatív személyeket várnak, akik nem elégednek meg egy-egy bútordarab "alaptulajdonságaival", hanem fontos számukra a hozzáadott érzelmi érték is. 


„Ha Te is hiszel abban, hogy az antik és vintage bútorok új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez, itt a helyed!” – üzenik a szervezők minden érdeklődőnek.


Ezen a kisbútorfestő workshopon a résztvevők elsajátíthatják a bútorfestés alapjait, az antikolás folyamatát a bútordarabon, amelyet magukkal visznek, pár óra múlva pedig egy megújult darabbal térhetnek haza! A műhelymunka résztvevői egy professzionális festéket, az Annie Sloan Chalk Paint™ krétafestéket is kipróbálhatják, egy bársonyos matt hatású bútorfestéket, mely szinte minden felületre tapad gond nélkül, így nincs szükség csiszolásra vagy alapozásra. A festékkel nagyon könnyű dolgozni, rendkívül jól terül, nem csöpög, gyerekbarát, környezetbarát!


A műhelymunkán való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs linkért kövessék figyelemmel a SZÁMIT (Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács) Facebook-oldalát (Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács), ahol hamarosan elérhető lesz.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: